среда, 24 марта 2021 г.

6 способів саморозвитку, на які потрібно виділяти лише 15 хвилин на день

 


У вас немає часу займатися своїм розвитком? Знайдіть усього 15 хвилин у день і скористайтеся нашими порадами. Погодьтеся, 15 хвилин на день — це крапля в морі. Навіть найзайнятіша людина у світі зможе виділити цей час без шкоди для своїх справ. Розумно використаний час неодмінно допоможе вашому розвитку, розширить можливості, знання і навички. Отже, що можна зробити для саморозвитку, якщо у вас є всього 15 хвилин?


1. Слухайте подкасти 🎧

Це короткі аудіо або відео записи в Інтернеті. Подкасти можуть бути на різну тематику: медитація, здорове харчування, спорт, організація часу, вивчення іноземної мови. Ви можете слухати їх, наприклад, коли вигулюєте собаку, їдете в транспорті або їдете на чи з роботи.


2. Переглядайте навчальні відео на Youtube 🎥

На Youtube ви можете знайти все: як спекти пиріг, зав'язати краватку або зробити книжкову шафу самостійно. Також можете дивитися наукові фільми — про історію, фізику та хімію. Чверть години цілком достатньо, щоб проглянути відео.


3. Слідкуйте за новинами у вашій сфері діяльності 📣

Незалежно від того, хто ви за фахом і де працюєте, важливо бути в курсі останніх подій у своїй галузі. Підпишіться на теми, що вас цікавлять, наприклад у Reddit і виділяйте 15 хвилин на день, щоб читати відповідний тред.


4. Знайдіть онлайн курс, який розширить ваші знання в обраній сфері і щодня проходьте одне заняття 💻

В Інтернеті є цілий ряд безкоштовних курсів з різних тем. Ви можете дізнатися про підприємництво, мови, управління фінансами, маркетинг або математику. Навіть якщо чверть години недостатньо для всього уроку, можна його розділити або виконати вправи, що додаються до курсу.


5. Удосконалюйте навички, які потрібні для вашого саморозвитку 📈

Розвиток — це не тільки навчання новому, а й поліпшення того, що ви вже знаєте і вмієте. За 15 хвилин ви можете, наприклад,  зробити фізичні вправи, зайнятися живописом чи музикою. 

Джерело: Ранкова освіта

Комментариев нет:

Отправить комментарий