понедельник, 28 июня 2021 г.

Віртуальні виставки до Дня Конституції України

 


До Дня Конституції України Валентиною Сутковою, завідувачем бібліотеки, та Вірою Веровенко, бібліотекарем КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», підготовлено віртуальну виставку «Стабільність Конституції – стабільність держави». Представлені видання відображають найважливіші історичні моменти конституційного процесу на складному й довгому шляху державотворення України. Вони надають можливість кожному ознайомитися з важливим значенням Конституції, у якій закріплено право українського народу мати власну суверенну й незалежну державу, а також знайти відповідь на запитання: якою є історія українських конституцій; хто з відомих українців були їх авторами; коли і за яких суспільно-політичних умов прийнято чинну Конституцію України.

ВІРТУАЛЬНА КНИЖКОВА ВИСТАВКА «25 РОКІВ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ» від ЧЕРКАСЬКОГО ОБЛАСНОГО ІНСТИТУТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

На виставці представлені документи з фонду бібліотеки, які відображають найважливіші історичні моменти конституційного процесу на складному і довгому шляху державотворення України.

Джерело:znayshov.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий