понедельник, 26 марта 2018 г.

Онлайн-тест пробного ЗНО-2018 з української мови

На сайті «ЗНО онлайн» розміщено тест пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року з української мови та літератури.

Завдяки цьому сервісу всі майбутні учасники ЗНО можуть безкоштовно пройти тест, що був запропонований для виконання учасникам пробного ЗНО 24 березня 2018 року.
Спосіб виконання всіх завдань у запропонованому тесті максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.
Після виконання тесту вам будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований ваш результат у тестових балах, окрім завдання, що містить власне висловлювання і оцінюється екзаменаторами.
Максимальна кількість тестових балів, що може отримати учасник тесту з української мови та літератури, дорівнює 104 балам.
Окрім тесту пробного ЗНО 2018 року, на сайті також пропонуються інші онлайн-тести з української мови та літератури, що були запропоновані для виконання абітурієнтам починаючи з 2009 року.
Для отримання інформації про проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії в 2018 році приєднуйтесь до груп Абітурієнт та Освіта.ua у Facebook.

Правильні відповіді на пробне ЗНО з української

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив правильні відповіді на завдання тесту пробного ЗНО з української мови та літератури.
Учасники, які брали участь у пробному тестуванні, можуть перевірити правильність виконання завдань і вирахувати кількість набраних тестових балів.
Максимальна кількість балів, яку можна отримати, виконавши всі завдання, – 104, із них 20 балів за написання власного висловлення і 84 – за виконання завдань закритої форми.
Для тих, хто скористається сервісом «Визначити результати пробного ЗНО», інформація про кількість набраних балів буде розміщена в персональному кабінеті учасника пробного тестування 30 березня. Можливість внесення відповідей на завдання тесту буде відкрита до 26 березня включно.
Джерело: Освіта.uа

Комментариев нет:

Отправить комментарий