пятница, 26 мая 2023 г.

НМТ 2023: п’ять простих правил

 🧑💻НМТ 2023: п’ять простих правил, як не провалити тестування за крок до вступу до вишу



Зовсім скоро стартує основна сесія національного мультипредметного тесту. Останні настанови вашим вступникам перед іспитом:


◉ Учасникам тесту варто заздалегідь підготувати документи для допуску до екзаменаційного центру. Учні повинні мати: паспорт, сертифікат зі своєї інформаційної сторінки (у друкованому вигляді) та запрошення на НМТ. 


Для тих хто здає НМТ за кордоном потрібно: запрошення та документ, який засвідчує особу ( паспорт України, закордонний паспорт, цифрову їх версію в «Дії»), за потреби мати засоби індивідуального захисту – маски та санітайзери.


◉ Допоможіть вступникам приборкати хвилювання: для цього порадьте дихати, рухатися – навіть в обмеженому просторі можна стискати руки в кулаках/підіймати опускати стопи, пити воду маленькими ковтками.


◉ Під час виконання тесту важливо зосередитися на завданнях і водночас контролювати час. Доречно заздалегідь продумати скільки часу потрібно для виконання кожного блоку тесту.


◉ Ідея списати – завідома провальна! У разі вилучення в учасника НМТ електронних пристроїв, йому не дозволять завершити тестування.


◉ І останнє: з'явитися на тест майбутнім абітурієнтам треба вчасно! Пропустивши основну сесію без поважних причин, до ВУЗу можна й не вступити.


І будьте певні – хто сумлінно працював, той отримає бажаний результат!😉

Джерело: навчальна література видавництва " Ранок"

Комментариев нет:

Отправить комментарий