вторник, 26 января 2021 г.

Ламаємо стереотипи про дистанційне навчання 👨‍🏫📝📚📖 ВШО для батьків – це нарешті спокій 👌💆‍♂️💆‍♀️

 

Онлайн-платформа допоможе легко організувати процес навчання дітей. При цьому, ви можете бути впевненими в якості знань, бо всі матеріали відповідають державним освітнім стандартам та календарному плану. Увесь контент пройшов ретельну та багаторівневу експертизу. Учителі, які працювали над створенням курсів — відеоуроків, матеріалів та тестів — фахівці з усієї країни, що пройшли професійний відбір, а також додаткове навчання з інклюзивності й недискримінації, ораторській майстерності й навіть умінню триматись перед камерами!
Ще одна велика перевага – платформа доступна завжди й усюди
🌍
Легше буде наздоганяти навчання у випадку карантину чи хвороби, адже всі матеріали завжди є на сайті. А для більшої впевненості, батьки можуть відстежувати навчальний прогрес в особистому кабінеті учня.
Звісно, жодна платформа не замінить живий контакт з учителем та класом, але ВШО точно допоможе зробити дистанційку якіснішим та легшим процесом для всіх учасників!
Тож шановні батьки! Допоможіть дітям із реєстрацією на сайті E-SCHOOL.net.ua. Ви також можете реєструватися самі як слухачі — і для вас будуть доступні всі навчальні матеріали. Детальна інструкція, як це зробити, там уже є. Проконтролюйте, чи всі матеріали доступні й зрозумілі для користування та напишіть нам свої відгуки та рекомендації на support@e-school.net.ua. Ми стаємо кращими саме завдяки вам
😌👍
Джерело:ВШО

Комментариев нет:

Отправить комментарий